За нас

Онлайн книжарница “Парадигма” е част от дейността на издателство “Парадигма”, което от 1997 г. се развива в сферата на книгоразпространението на университетска литература.

Издателство "Парадигма", осъзнавайки необходимостта от виртуална книжарница, различна от останалите по своята ориентираност към учащите от българските висши учебни заведения и колежи, реши за създаде онлайн пространство, което да подпомогне техните търсения.

Нашата цел изхожда от дългогодишния ни опит в издаването и продажбата на университетската литература. И тя е да подпомогнем обучаващите се в българските университети, колежи и др. форми на образование бързо и по всяко време да откриват своите учебници, помагала и справочници.

За улеснение на потребителите, освен анонсиране на книгата, решихме информацията за нея да бъде съпътствана и от съдържанието на изданието. Така читателите ще открият по-лесно нужната им литература.

Онлайн книжарницата е ориентирана и към всички наши настоящи и бъдещи партньори и автори. В нея ще публикуваме новости около дейността на издателство “Парадигма” – нови заглавия, премиери на книги и друга информация от света на университетската книга. Можете да разгледате общите условия за ползване на електронния сайт на http://paradigma.bg/page/traders